Η Εταιρεία

Η Lunapark Amletino ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984 από τον επιχειρηματία Κυριακίδη Αναστάσιο, ο οποίος με αγάπη και μεράκι συνέστησε την εταιρεία, προκειμένου να συμβάλλει στην αναβάθμιση και ανάπτυξη των ψυχαγωγικών χώρων της πόλης μας.

Σκοπός της εταιρείας η παροχή ψυχαγωγικών παιχνιδιών παντός είδους, υψηλών προδιαγραφών (καρουζέλ, τρενάκια, κούνιες, τραμπολίνο, φουσκώτά και κουνιστά και ηλεκτρονικά παιχνίδια) με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, για Καφέ, Μπαρ, Εστιατόρια, Εξοχικά, Δήμους. Με τον τρόπο αυτό, καλύπτονται προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Με ένα υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο προσωπικό, που χρόνια κινείται στο χώρο της διασκέδασης, εκμηδενίζουν τους ενδεχόμενους κινδύνους βάζοντας σε προτεραιότητα το ασφαλές παιχνίδι υποστηριζόμενο από την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή, η Lunapark Amletino σας προσφέρει άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση.

Στόχος της εταιρείας Lunapark Amletino η κάλυψη των προσωπικών και επαγγελματικών αναγκών θεωρώντας την ψυχαγωγία αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.